Kuka olen? Miksi kirjoitan?



Moi! Mää oon Sari ja oon 21- vuotias naisenalku Tampereelta. Tai naisenalku ja naisenalku, ennemmin ehkä nuori aikuinen. Työssä käyvä, sekä avioelämästä nauttiva nainen. Elämä mallillaan, nautin päivistä ja siitä ettei ole pakko miettiä muita kuin itseäni, suunnitellessa reissua. Tottakai mietin miehen kanssa yhdessä, muttei meitä ole muita. Ei lemmikkejä, ei lapsia. Tykkään käydä töissä, viettää aikaa miehen ja kavereiden kanssa. 
     
Kuitenkin tuntuu ettei kaikki ole niinkuin kuuluisi, kaverit lisääntyy, sekä hommaa lemmikkejä. Mäkin tahtoisin, mieskin tahtoisi ja kovasti toivommekin. Pianhan on meidän vuoro? Eikö vain? Kyllähän meilläkin kaikki onnistuu kuin sormia napsauttamalla, vai onnistuuko? Aihe on hyvin vaiettu, eikä kovinkaan moni aiheesta ääneen puhu, joten miksi minäkään niin tekisin? Aion tehdä tämän itseni vuoksi, en väitä etteikö näistä voisi olla apua muille samassa tilanteessa oleville. Sehän olisi sanomattakin hienoa! 
    Aion kirjoittaa omista kokemuksista lapsettomuushoidoista, kyllä vain. Lapsettomuushoidoista. Kaikki voi päällisinpuolin ollakkin kunnossa, olen iloinen, nautin elämästäni. Mutta sisällä, sisimmässäni tiedän sen ettemme voi omaa lasta välttämättä saada (muutakuin ihmeen kaupalla) ilman lääkkeellistä apua. Aion kertoa rehellisesti ja ääneen. Ilman kaunisteluja. Ilman sanoilta säästymistä. Vaikka olenkin nuori, se ei tarkoita että pelkällä peiton heilutuksella saa lapsia, niitä ei vain tehdä. Se että minulle sanotaan, ''odota vain, nauti nuoruudesta. Kyllä se tulee kun on tullakseen.'' turhauttaa. Kun se ei kaikilla mene sillä tavalla. Se on fakta. 

Kyllä, vielä jonain päivänä minulla on oma lapsi. Varmasti on, ainakin toivon. 

Siksi aionkin tänne omaan blogiini avautua, turhautua, ärsyyntyä, sekä v******tua. Rehellisesti ja avoimesti. 

Tulen kirjoittamaan jokaisesta polikäynnistä, ultrasta, testistä ja muusta tähän matkaan kohdistuvasta kokemuksesta. Puran itseäni, ajatuksiani. Toivonkin, jos olet tässä tilanteessa ota blogini seurantaan. Jos tahdot. Voit myös jättää kysymyksiä, kommentteihin joihin voin vastata blogitekstissäni tai suoraan sinulle. Tuetaan toisiamme, samassa tilanteessa olevia. 

- Sari 💓

Kommentit

  1. Moi, stemppiä sinne alku tutkimuksiin! Kiva löytää joku muukin joka on aloittanu bloggaamaan samasta aiheesta kuin itse.
    Meillä alku tutkimukset jo takana ja hoidot juuri alkamassa. Jos kiinnostaa kuulla lisää käy ihmeessä kurkkaamassa blogini ja kysy jos jokin mietityttää hoitoihin liittyen esimerkiksi. :)
    https://eksynyt-haikara.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

19.9.2018

Tilannekatsaus