Tuloksia sekä kuulumisia!

Heippa taas!

Hetken aikaa halusin olla ihan hiljakseen täälä, jotta saimme keskittyä meihin. Pian on nimittäin aika TAYS:iin tutkimuksiin, tai no ensikäynnille. Se jännittää ja stressaa hurjasti. Sitä varten miehen piti käydä antamassa oma näytteensä, jossa tutkittiin vähän siittiöiden määrää sekä laatua.

Siittiöiden kokonaismäärä sekä siittiötiheys ovat onneksi normaalit. Ainut mikä tässä huolettaa on se, että miehen pikku kaverit ovat hitaita. Eli kyllä, siittiöiden liikkuvuus on alentunut. Jotenkin ennen tätä päivää en uskonut että nuorella miehellä voisi näin käydä, mutta ilmeisesti voi. Toki osasyynä on aivan varmasti tupakointi, mitä hän uljaasti on yrittänyt lopetella silloin tällöin. Tooosin ehkä hiukan huonolla menestyksellä :D Ymmärrettäköön ettei se ole helppoa, varsinkin kuin sitä jatkunut monia vuosia. 

Tässäpä meidän kuulumiset oikeestaan olivatkin. Jos jotain positiivista tähän pitäisi vielä löytää, niin sain just paikan mun unelmaduunista! Lisäksi perustin y-tunnuksen näitä hommia varten 💓 Pian kaikki luistaa hyvin! Ainut että jännittää eka polikäynti niin maan perhanasti! Mutta ei anneta sen latistaa tunnelmaa. Tuun kertomaan kyllä, heti kun aika on ollut että miten meni! 

💓: Sari




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

19.9.2018

Kuka olen? Miksi kirjoitan?

Tilannekatsaus