Ultra sekä jatko

Moikkelis!

Meillä oli tänään kp12 ultra. Tsekattiin mikä tilanne munarakkuloilla oli. Verikokeidenkin tulokset saatiin ja ne oli oikein mallikkaat. Tosin muutamat tulokset viittasivat PCOS:ssään, jonka diagnoosinkin sain tällä kertaa. Vihdoin on jokin syy meidän lapsettomuudelle. 

Ultraus tuntui epämukavalta, kuten aina :D Kauniit pyöreät munarakkulat siellä oleskeli. Ultraus kun saatiin päätökseen, tottakai aloin itkemään. Neulakammoisena ei ollut lohduttava kuulla ylläolevia, kun joutuu illalla pistämään itteään neulalla. Pregnyl 5000UI määrillä. Onneksi sovimme miehen kanssa että koitan ensin itte, jos se ei pelottaisi niin paljoa. Jos ei nappaa, niin mies tulee urheana pistämään (onneksi tuli mukaan, sai kuulla ohjeet samalla :D). 

Lähdettyämme polilta, poikkesimme apteekin kautta hakemaan Mama vitamiinejä, emlaa ja pregnylin (koska neulakammosena lähelle ei tulla ilman et mulla on emla käytössä :D ). 


Tässä ostokset ja neulat jotka saimme polilta.

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, sekä viikonloppuna peitto heilumaan, jottei ovis mene hukkaan. Ja saa rauhallisin mielin odotella 2 viikkoa raskaustestin tekoa, kun tietää yrittäneensä :)

Saa nähdä miten käy. Odottavan aika on  pitkä. Kuuloillaan taas kun on uusi juttuja kerrottavana!

Muksaa viikonloppua teille👍


-Sari 💕
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka olen? Miksi kirjoitan?

19.9.2018

Tuloksia sekä kuulumisia!